Onsdag :)

Sitter här med stinaa :) kom just hem från skolan, hade ett jobb om ekologi, Stina fick följa med som Ekosystem, hittade henne i skogen (dumma pojkar i klassen trodde på detta ?!?) Ikväll ska vi iväg till Tollare, ganska lugnt iochmed att det är KM imorgon :) (nervös x)

Pusspuss

Halloj :)

Hemma nu på luchrasten, hade ca 1,5 timmes luchrast och då passade jag på att sticka hem :) Det var ett tag sen jag skrev, förlåt men igår höll jag på och fixade med nya usek bloggen och sådär :) Har föresten klippt mig nu :S Eller i fredags klippte Emma mig och så i lördags klippte jag till luggen själv... "/ inte smart, den ser ut som om en  gräsklippare har klippt den x ) skitsnyggt. Mamma ska jämna till den ikväll. Annars så ska jag väl sticka ut till Disco idag på eftermiddagen och sen ska jag bara vara hemma. Kul va? Haha.

Pusspuss

Fredag

Livet tog just ett steg till in i det ändlös djupet som jag famlar omkring i, och jag är så sjukt ledsen över att jag råkade få det ut över dig. Minsta lilla får det att rinna över och jag säger alldeles fel. Men jag vet inte hur man hanterar det när man mår som sämst. Jag har ingen aning. Och det är därför jag försöker prata men när det bara finns en som lyssnar så blir det svårare att stå ut. En gång i veckan är inte mycket, men tillräckligt för att hålla modet uppe. Har ingen aning om vad jag ska göra om du försvinner. Jag kommer bli kvar men finns det någon mening med det då? Det blir såhär, när man älskar någon alldeles för mycket. Jag känner mig hotad för varje sak. Men all jag vill är att det ska vara du och jag. "You are a once in a lifetime"

Torsdag

Äntligen har jag lust och tid att skriva några rader igen :)
kom somvanligt just hem från stallet, fick skjuts av Åse. Red för Kattis som är helt underbar när mitt självförtroende ligger på botte, vilket det har gjort. Red min lilla Mellabella :) Fattar inte riktigt varför alla är så peppade att sluta, skittråkigt ju. Jag fattar inte riktigt det, lägga ner det arbete man har gjort med att under flera år lära sig detta och sen lägga ner när man är på topp. Alla är ju skitduktiga men kan inte se det själva... Såjävla ledsen, det är bara med de som jag vill göra det med. Jag och Lycke är det enda som står kvar, tur att det iaf finns en.

Annars så var jag in the school och hade somvanligt tråkigt och spelade lacross på gympan, helt meningslös sport enligt mig... Vad går det ut på? Aja sen var det fotboll på schemat, asså fattar ni vilen dålig dag?!? bollsporter är ju inte precis min starka sida... Men nästa vecka så börjar utegympan och friidrotten, äntligen något men kan :) det är den enda sporten jag kan. Och den enda som bygger upp mina omdömmen.

Imorgon så ska jag klippa mig hos Emma, måste smsa henne och påminna föresten ;)

Aja ha det så bra

pusspuss


Är det såhär det känns att vara ensam? Att ingen orkar lyssna?

Godnatt

skriver imorgon ;)
pusspuss

Tuesday

Nu sitter jag här igen, vaknade förtidigt för att Jennla ringe ;) Ska väl dra mig iväg till skolan och matte snart. Har föresten kemiprov idag, hoppas man kan något. Sen ska jag till min lilla häst och sen ska jag ha tråkigt. SLUT.
Dagens lista över saker ;)

Pusspuss

Pappa 43 år

Alltså jag orkar ingenting längre.. Är nere på botten.

Grattis pappa som fyller 43år idag :)<3

Pusspuss


Sunday

Så nu sitter man här igen, har just tittat på Parlamentet (bara för att Björn var med såklart) och satte mig för att fippla lite med datorn. Har somvanligt varit i stallet idag, jobbade med Lycke så nu är man 300kr rikare :) med gratis pizza i magen.

Gud vad helgerna går snabbt nuförtiden :S Vad har man hunnit med?!?
Fredag: Sov över med Alma efter att vi hade varit på Siggesta
Lördag: Åkte ut tidigt till Siggesta för att kolla på dressyr tävlingar för att senare ta en buss hem för att gå på klassaktiviteten som vi kom näst sist på :D(jag svarade på nästa alla frågor själv) lyckat... Åkte sen och åt sallad på pizzerian, orkade inte trycka i mig en flottig pizza... Sen segade jag hemma framför tvn.
Söndag: Går upp klockan 06.00 och tar bussen 07.06 till Siggesta (bor typ där) för att jobba med lycke och tracka småbarn. Åkte hem med Annika(mitt taxibolag,,,) och fick just reda på att Vincent kommer hem imorgon :D skrutt.

...

Förlåt men när alla i min närhet är nere blir jag också det, jag bryr mig om er... Vet bara inte vad jag ska göra. Dessutom med det andra så går det i botten med jag ska bli som Doris i hitta Nemo, mitt ordspråk som jag viskar tyst, "fortsätt simma".

Pusspuss

Lördag

Hej igen, sorry har inte skrivit på ett tag men men, kom just hem från stallet. Det var regional dressyr för ponny idag, grattis annika till 4:de platsen :) Sov över hos Alma inatt och nu ska jag iväg på någon jäkla klassaktivitet, suck... Aja hoppas man överlever. Ska lägga upp lite bilder här ikväll tror jag :)

Pusspuss

Skit också,

Alla står på en annan sida, det är så jävla fegt. Ta en ifrån mig, den enda och stå där med alla andra. Tror du själv att det funkar eller? Jag är inte feg men inte så dum att jag kommer fram och snackar med dig när du har stöd från alla de jag har varit kompis med. Tror du det eller? Inte jag iallafall, tror inte att du skulle våga heller... Inte när alla vet det, när alla fått reda på det, när alla är på din sida. Fattar du trycket? Jag pallar inte mer... 

God Torsdag

Kom just hem från stallet och sitter häro ch äter risgrynsgröt  :)  Finns det något underbare än att sitta på en hästrygg i solnedgången med de personer som man mår som aldra bäst med och raca runt och bara skratta? Helt underbart ska jag säga dig... Jag älskar verkligen torsdagar, idag var det programridning på schemat , det vill säga  att man rider runt i små krumelurer som någon har satt ihop, ganska kul ;) Dagens bragd går till Lycke som rider så att man tappar hakan...


Annars så,,, lillebror ligger kvar på sjukhus och kommer väl ligga där ett tag, stackarn.

Pusspåer

:S:S

Hellou!
Shit vad jobbigt livet är idag, bror min ligger inlagd har någonting med lungorna, saknar den lilla skrutten... Annars så har det väl inte hänt mycket, har varit ute hos lille hästen och varit i skolan. Kul liv man har,,, Orkar inte skriva någonting, här kommer en bild på lilla sjuklingen :)
image27

Pusspuss

Sämst

Fy fasiken, idag lyckas man med sämsta resultatet NÅGONSIN i min skolhistoria... 13/30 inte ens hälften,,, Sjukt besviken...

Shit House har börjat... Nu är livet på topp ;D

Pusspuss

Måndag

Så nu sitter man här igen, ganska tragiskt att man blivit databeroende igen...Fick föresten mitt konfirmationsfoto hemskickat idag, shit jag ser ut som någon utonjording eller något i den stilen. Det hemskaste av allt är att de skickade hem det kortet som man ser bäst ut på, de tog ju 5 st så då kan man ju undra hur man såg ut på de andra :S:S  Fotokomplex.

Annars så var det en ganska bra dag, förutom det konstiga vädret som växlade mellan stekande sol och regn, hade en skön lunchrast på IP med Mattsson :)



Var i stallet och red Disco, som jag ska rida lite då och då och nu sitter jag här och försöker lära mig ett dressyrprogramm men jag fattar inte ett skit ;) 

pusspuss


Godkväll :)

Igårkväll var mycket lyckad, vi (eller iallafall jag) hade en ganska kul kväll hemma med film och potatiskroketter. Måste verkligen lära mig att laga LAGOM med mat, nu lyckades det bli mat till 5 pers när vi bara var två ;) Men med lite bearnaisesås får man ner det mesta. Kollade på körslaget, för alla som är inresserade åkte Linda Bengtzings team ut. När vi skulle hyra film blev det tyvärr ingen "I am legend", för att den inte hade kommit ut än, så det blev "på smällen" och "ciao bella".

Imorse såg vi på halva Rosa the movie och proppade i oss 10 mackor var sen lite hetsigt bar det iväg till bussen med en haltande Jennie. Red sedan på Beata, har ett stort dilemma nu,,, antingen slutar jag på henne helt eller så tar jag henne på foder, för er som inte fattar ett skit så rider jag en annans häst och nu ska jag antingen sluta hjälpa henne helt eller få henne som "min" häst, vi betalar allt och får ha henne som egen men Erica(ägaren) står fortfarande som Ägare. Någon som har något tips om vad jag ska välja?



Fick lära mig ett fint ordspråk av min kära pappa idag,
"Det är lättare att be om förlåtelse än om tillåtelse", ganska smart tyckte jag men min pappa kom på att det inte var så smart att säga detta till sin tonårsdotter ;)

image17
Kärlek


Sovsågott :)
pusspuss


Krantz


Finns det ord?

Lördagmorgon

Snart bär det av med Jennla in till stan, vet inte riktigt när. Kanske gå på bio eller något liknande :) Och sen hem till mig med massa onyttig mat och körslaget ;) kankse en film också, skulle gärna vilja se "I am Legend" eller hur den stavas ;) om den nu har kommit ut som hyrfilm. Måste kanske ringa Jennla nu...

Ha det så bra
Pusspuss


Freitag med Jennla

Hejhej :)
Idag var somsagt Jennie med i skolan, utan att göra bort sig sådär jättemycket ;) skojjade jennie... Nej men lärarna var väl inte så jättesnälla (arvid). Efter det så gick vi hem till mig och åt pasta, som vanligt så blev det påtok förmycket... Och sen åkte vi med kära bussarna till Siggestaaa, red i två timmar och är helt död just nu. Imorgon åker vi in till stan och hittar på något, :D... Gud vilket kul inlägg, mycket intressant för den som har tagi sig tid att läsa ;) sorry...

Pusspuss

Nytt program :)

Ska kolla på den nya serien på 4:an, Torn. Verkar ganska bra, vi får väl se :):)

Ondsdag...

Hej här kommer jag med världsrekord i panik på morgonen, vaknar 10 minuter innan vi börjar och hinner i tid !!!! Världsrekord :) Närå...

Mormor och morfar har kommit på besök för att mamma och pappa är på teater, visste inte att de kunde vara så kulturella,,, Men morfar är gryym på matlagning så nu har jag proppat i mig pasta och kyckling, mums. Silla är också här, deras rottweiler valp. Valp och valp ganska stor sån, men inte helt vuxen i psyket än ;)

Längtar tills fredaag :)

Pusspuss


Nalle Puh citat :)

Jag har blivit beroende av Nalle Puh citat, de är så sjukt söta :)

image16 


"Att kunna stava är inte det viktigaste. Vissa dagar har det ingen betydelse alls om man kan stava till Tisdag"


"Man kan inte annat än respektera någon som kan stava till Tisdag, även om han inte stavar det rätt."


"Ibland är en båt en båt och ibland är den närmast en Olyckshändelse. Det beror alldeles på om du är över eller under den"


"Fastän det är väldigt gott att äta honung, så finns det ett ögonblick alldeles innan man börjar äta den som nästan är ännu bättre"

"Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord, utan hellre korta, lätta ord som "Vill du ha lite mat?"
 

"Ingen kan vara nere med en ballong"


"Det är bra mycket trevligare att vara två"


"Om du planterar ett ekollon kommer det att växa upp till en ek. Men om du planterar en honungskaka är det därmed inte sagt att den kommer att växa upp till en bikupa!"

"När du trillar ner på någon räcker det inte att säg att du inte kunde hjälpa det- När allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig!"


"En smula hänsyn och lite omtanke betyder så mycket."


"När du tittar på dina båda tassar, Behöver du bara besluta dig för vilken som är den högra, sedan kan du vara säker på att den andra är den vänsta."


"Det är alltid bra att veta var man har sina släktingar och vänner oavsett om man behöver dem eller ej."


"Alla kan inte och somliga vill inte så är det bara."


"Du Puh, vad är det första du tänker när du vaknar på morgonen?", frågade Nasse.
"Jag undrar vad jag får till frukost", sa Puh
"Vad tänker du Nasse"?
"Jag undrar om det ska hända något roligt idag", svarade Nasse.
"Mmmmm" sa Puh tankfullt,
"Det är samma sak".



Tisdag

Hellou igen :)
Idag har jag tagit mod till mig och frågat alla lärare om Jennie´s besök på skolan, och tänka sig att hon fick vara med på alla lektioner :) haha...

Hade en sjukt rolig gympalektion med volleyboll, pga en usel vikarie. Så vi, jag dessan, mot jossan, linnéa och cicci spelade med egna regler, som nog passade lite bättre... Som att bollen får gå under nätet och får studsa i både väggar och i golvet.
My best friend :)<3


Var sen inne i stan idag med kära Desirée och köpte en present till Corinne, och bytte lite skor, som hade gått sönder efter 2 dagar, dålig kvalite?
Såg på vägen ner i feetfirst dessa skor från fred perry som är nästan IDENTISKA med mina jag har köpt... ;) det är bara å välja, 200 kr eller typ 800 kr :)


Träffade även Fanny på gården :):)

Puss å Kram :)

Grattiis

Måste gratta min kära vän Corinne som fyller Fjortis Idaag :)



Shit skolan börjar om 3 min.... Ha det bra :):)<3



 


Måndag

måndag, finns det något värre?!? Efter en lång härlig, ledig helg tvingas upp till skolan som börjar 8.00 och tvingas sitta där i sisådär 7 timmar... Måndagar borde inte få finnas :)
Startade med att man har ställt klockan tydligen en halvtimme för tidigt, UNDERBART, fick byta kläder 10 min innan skolan började för att kära Mattsson ville så, annars så flöt det väl på, åt Glass idag :) Känndes vääldigt sommrigt om man bortser ifrån att man satt på nacka trafikplats med motorvägen i bakgrunden och det var lite mulet och max +5 ute... Pratade även med min kära Carolajn i telefonen och kom på att vi träffas för sällan, vilket är något sorgligt med tanke på en så sjukt rolig person. och så spenderade jag resten av tiden med Nathalie hos hästarna och racade runt som en galning... Seriöst? aldrig...

Nu ska jag och kolla på något program med mamsen :)

Pusspuss 

 Nathalie och racinghesten :)<3

Konfirmation

Har precis startat upp bloggen och vad passar inte bättre än att börja just idag, när det ändå finns något att skriva om. Som sagt, idag var det konfirmation i Boo kyrka. Efter ca 6 månader läsning... Kom dit vid 9 för ett sista genrep, hade dock tappat rösten på morgonen men fick tillbaka den som tur var :) Vi hade lite pjäser som skulle liknas vid berättelser ur bibeln, som "utspelades" i Huså, där vi var på läger. Jag skulle i första berättelsen spela bitchig (hur stavas det?!) skidåkare och andra försiktig, osäker skidåkare som var kyrknörd med inriktning på färgerna vitt och gult i kyrkan. Mycket nervöst innan men jättekul när det väl var igång.
Efter det hade vi en vanlig (ungefär) gudstjänst. Jag läste bibeltext....
Det är sen efteråt som jag kom på hur mycket jag faktiskt tycker om dessa personer, har haft så mycket kul med er. Efteråt bar det hem till Corinne för mat och presenter. Mormor, morfar, gudfar och två kusiner och familjen var där och några från Corinnes släkt. Mycket trevligt, fick massa smycken och lite annat smått och gott... Väldigt lyckat.

Måste bara än en gång säga att jag kommer sakna alla från konfirmationen...

Puss och Kram Vera

image4
Vi i Huså :)

RSS 2.0