Helgen på några rader

Sitter här med en otrolig smärta i mitt smalben, skar mig riktigt rejält i morse med rakhyveln av misstag, suck. Ska snart packa lite stuff för att åka till siggesta och hoppa nikitus för sista gången troligtvis och sen dra iväg till Värmdö F. och kolla på Carro & Jennla. Sen ska jag tydligen åka i Jennlas resväska hem till henne och sova där. Lördagen består av att jag och Jennla ska köpa mat till övernattningen, vi kommer säkert glömma något. Sen är det övernattning på Siggesta med en massa spööken :P

Ha det bäst!

morniiing

Godmorgon Bloggen! Förlåt för att jag inte hade tid att skriva igår men vi var på klasspickninck som var trevlig med brännboll och mat, fram tills det blev fotboll och min lillebror brottade ner mig och alla andra killar hjälpte honom, taskigt :P Sen har vi nu valt tyg till min fotölj det blev ett brunrandigt, jättefint  :)

Ska nog springa iväg till skolan nu, men slänger in lite bilder senare :)

Pusspuss

Ny bakgrund påväg

Sitter här med en skål fil och hallonsylt, min favorit för tillfället, och pillar på en ny bloggbakgrund och ska även fixa till headern om jag har tid och lust. Ursäkta den fulfula bakgrunden jag har nu, skulle bara kolla om det funkade :P Tack Jennla för idén :)<3

Pusspuss


A life without you has just begun

Fy,,, idag var sista gången jag var ute hos hästen, känns otroligt sorgligt. Men jag ringde faktiskt(heder!, har telefonskräck) Men kommer sakna den lilla skrutten, det är först när man står utan någon man inser hur mycket den betyder... Men, the show must go on och hon får gå och skrota i sin hage, stackarn...  Nej fyfyfyfy saknar henne redan suck, det går väl över. Kan nog åka ut nån gång ibland och kolla på henne i hagen. :(

Älskar dig min Cruella de Ville <3

 

Sovmorgon, nejnej

Kom just på att jag hade gått upp 1 timme för tidigt, suck. Vi börjar klockan 09.20 och ska åka till Naturhistoriska riksmuséet och såklart skuttar jag upp vid 7. Smiidigt. Vi har temadagar i skolan så igår var vi på Skansen och fick gå runt hela Skansen, Desirée valde att gå barfota haha. Vår så otroligt generösa skola gjode så att vi tillcohmed fick gå in på akvariet, så nu förväntas vi vara tacksamma livet ut. Åkte sen hem och ut till stallet till favvishästarna :)<3

Så idag ska jag till Naturhistoriska, har ingen aning om vad man gör där men det blir säkert bra, är bara lite besviken för att det känns onödigt att gå på muséum när det är übermysigt väder ute... Ska ta en långtur med Beata i eftermiddag om jag nu får in henne.

Ha en bra dag

Pusspuss

True story

När en äppelpaj går ensam utan sin ketchup blir livet så tråkigt. Men när äppelpajen hittar tillbaka till sin ketchup är alla lyckliga i alla sina dagar.

Jag har saknat dig

Söndag

Kom just hem från många bussturer, åkte först ut till Gustavsberg för att åka till siggesta på möte men 474 hade inte vänligheten att stanna så jag missade den och hela mötet. Åkte in till stan med Caroline och kollade i affärer, köpte faktiskt bara en bok som såg jättebra ut :) Vi hade skitkul och provade ungefär allt smink på Make up Store och testade löshår men så kom en väktare och sa lite trevligt till oss att man inte fick plåta i affären, whoops :P

Bilder från igår och idag :)

 Löshår som man inte får ta kort på

 Söt klänning :)

 Min nya garderob i nya huset (a) (fortsätter ner till golvet)

 litet fönster i rummet :)

 Utsikten och sängen :)


Pusspuss


Lallalalalala

Äntligen kommer man in på bloggen igen, vet inte vad som har hänt egentligen, något skummt iallafall :) Igår var jag ute på Siggesta (igen) och red Lantino (kärlek) och Domingo men jag var såjävla trött så jag orkade inte. Sen blev det en tråkig bussresa hem eftersom Tove dissade mig :( och eftersom jag hade nudlar över hela mig, nämner inga namn *Lycke*. Idag är det programridning, kan inte programet :P haha lyckat. Står i skolan och skriver, har inget bättre för mig. Hade lång rast så...

Pusspuss

Huvudblogga?

Kom på hur skönt det vore att kunna huvudblogga :) Man tänker jämnt att "det där ska jag skriva i bloggen" men så blir det ju inte alltid så ... ;) Idag har jag fördrivit dagen i skolan med matte, språk och softboll, fixade på något sätt ett frivarv hur nu det gick till. Sen fick jag inte in hästjäkeln igen så nu har ett fint litet mail seglat iväg till ägaren, varför ångrar man alltid saker efteråt när man vet att man inte kan ta tillbaka det?!? Knas, knas :P Imorgon får vi se om jag äntligen sätter mig upp på Lantino eller om det blir något krångel igen.
Ha det så bra, pusspuss

...

Jag är bara rädd för att hamna i samma jävla skit igen som jag hamnat i förut så  nu backar jag hellre undan när jag är osäker på om banden håller, har varit med om så mycket det senaste året så jag orkade inte mer. Eftersom att det inte var "vi" längre så backade jag undan, vågade inte tro att jag skulle betyda något mer, förlåt jag vet att det var fel. Ingen ska behöva välja, vilket det egentligen aldrig ens var frågan om, men när man bara ser på text att man betyder mycket så vågade jag inte tro... Du betyder alltid mycket i mitt hjärta, jag tvivlade bara på om det var ömsesidigt.

Ungdomssektions övernattning

Kom hem skittrött igår från att ha sovit i stallet, som var jätteroligt (och läskigt) med anden i glaset och gubbar på gårdplanen och rävar och äppelmedchokladbollssmetspaj vilket blev en lyckad kväll. Även om vi somnade sent och jag och Emmie blev tvungna att gå upp 10 i 8 för att jobba. Vi var jättetrötta så det blev inte mycket gjort men allt blev iallafall klart. Vi red också ut med Lycke och min kära häst fick spunk i huvudet och flög i luften varannan sekund och stegrade och höll på, ganska läskigt faktiskt... Sen kom mamma och hämtade, min ängel och så hem och sova. Sov fram till klockan ett då jag gick upp och åt nudlar för att sen gå och lägga mig igen innan Carro kom hit före sin piano lektion, som hon är på just nu men kommer tilbaka snart :)
Kul liv man har, fattar att inte mångaorkar läsa;)
Här kommer lite bilder :)
     

Usek är bäst!<3

Pusspåer


Övernattning

Har precis packat ihop hela min garderob *stolt* ;) Ska snart till siggesta på en mysig övernattning med usek :)
Pusspuss

Siggesta, flyttakartonger och frukost i lusthus

Sitter här i ett någolunda tomt hem, vi håller på och tömma hela huset inför flytten nästa vecka. Ska bli jätteroligt även om bara övervåningen kommer vara klar. Vi kommer tillexempel få äta ute i lusthuset :S Det känns som om det kommer att bli svinkallt. Aja man överlever väl detmesta? Idag var jag ute på siggesta, bor där just nu känns det som . Underbart, imorgon ska vi sova hela ungdomssektionen i stallet och planera den övernattningen vi kommer att ha :) Supermysigt brukar det vara :)

Pusspuss

Godmorgon,godmiddag,godkväll

Idag skulle jag åka ut till stallet och ha privatlektion men regnet öste ju såklart ner så det blev inget. Satte mig på en svinkall läktare istället och frös ihjäl när jag kollade på hoppspec. :)Sen hade vi somvanligt en mycket trevlig busstur hem igen, där vi träffade vår kära turkiska kompis.

Pusspuss är jäkla trött nu


Förlåt

Förlåt förlåt, har glömt bort att skriva på ett tag nu. Har tänkt varje dag at det där ska jag skriva i bloggen men har totalt glömt det. Hoppas på att mitt samvete får mig på bättre banor. Idag var jag somvanligt i skolan med matte, idrott, kemi, engelska och mitt favorit ämne hemspråk (skämt). Usch hade prov i hemspråk idag, suuger verkligen, jag har lågstadiets kurs!!! Suck... åkte iallafall till Beata sen och fick inte in hästjäkeln (igen) så jag följde med Lisa, Lisa och Baloo och Meggie ut på ängen där jag låg och tog en massa bilder :) Finfint. Ska ringa till erica och säga upp mig, orkar inte åka ut och inte ens få in hästen. Jag har telefonfobi men när jag tog mig mod och ringde svarade hon inte ens.. Great!!!! Suck livet leker inte just nu, lite bilder från ängen får ni se iallafall:

image40
Vilken dålig kvalité de blir på bilderna på blogg =/ aja lite ser ni nog iallafall.

Nu ska jag dricka te och om en halvtimme är det house :D Sista för säsongen :(

Pusspuss

I min kopp står det :
" Du är min strålande stjärna.
Du inspirerar mig till vad som är rätt
Du är en konstant vän genom mitt liv
Jag kan inte önska mig mer"

I makes me happy :)

Idol

 
Idolen nummer 1 :)

Rättegång

är hemma nu på min 2,5 timmars långa lunchrast. Vi var på rättegång med klassen men den som hade gjort brottet behagade sig inte ens att komma dit, skitkul. Efter det så åkte alla, förutom en till Mcdonalds och åt och sen trängde vi ihop oss allihopa i lekborgen och hade det trevligt :) Haha missförstå mig inte. Ska snart till en biologilektion och ska fundera ut vad kära Carro som hade låst sig ute ska hitta på under tiden ioch med att vår lärare inte tillåter att man har kompisar med på lektionerna... Suck. Sen ska jag till Siggesta och rida privatlektion på den nya hästen Lantino <33 Nu lite bilder från idag :

image39

pusspuss


Scones och frossa

Sitter och fryser framför datorn, håller väl på att få feber på min förkylning. Kom hem och min syster hade bakat scones, vilket timing! Undebart med lite varmt i magen. Ska till kyrkan snart för att träffa konfirmaitonsgänget igen, ska blir skitkul. På gympan idag slog jag nytt personligt rekord i höjdhopp, 1,38!!

Pusspuss

Myrattack

Shitt, kände något krypa på mina bara fötter. Trodde det var en fluga men den satt kvar när jag rörde på foten. såg sen att det var en myra med en massa kompisar runtomkring :S Äckeeel. kom just hem från Slisko, fick veta av Anne att jag ska få ta hand om Domingo och sätta igång honom, en häst som har varit sjuk. :D Ska bli jätteroligt även om detta innebär att jag kommer att ha ännu mindre fritid. Åkte hemmåt och mamma, ängel, orkade inte laga mat och stannade därför på McDonalds <3 Just då var lite tjockismat det jag behövde.

Imorgon ska jag på återträff med kära konfirmationen. Det var ungefär en månad sen och det ska blir skitkul att se alla igen :) 


image38

Pusspuss

Lunch

Hemma på lunchen igen med ett äpple i handen, har det blivit en vana eller?Hade hela morgonen med SO/SV med en vikare. Vi lyckades dock få henne att sätta på "säg att du älskar mig" efter lite argument om att det finns cirka 5 minuters rättegång i slutet av filmen. Vi håller på med Lag och Rätt i SO:n så det tyckte vi passade utmärkt :) Senare ska jag ut till lilla Disco och rida. Får se om min kära mamma kan skjutsa eller om jag blir så illa tvungen att sätta mig på bussen. image37

Pusspuss

Shopoholic?

Usch kom hem med två par byxor och ett linne, håller på att bli shoppinggalen tror jag. Fina kläder var det iallafall, vilket väl är huvudsaken? Hade en jättetrevlig dag med C, åkte in och shoppade lite åt och sen såg vi på Juno på Sergel, i världens minsta biosalong. Det satt ca 18 personer där, jag räknade. Som vanligt satt jag och skrattade åt allt och inget på filmen och alla tyckte nog att jag var sjukt störande. Bästa var ju när de visade att årstiderna ändrades genom att de skrev tex "atumn" eller "winter". Roligast blev det ju när de kom till "spring" och bilden visade hur hela idrottslaget kom springande, dålig humor?!?

För någon timme sen kom även lillasyster hem från kusinerna i Norge och berättade glatt att hon hade varit överraskning på deras födelsedag (de fyller på samma dag nästan)  och kommit in skuttande med presentsnöre runt hela huvudet. Hon är inte klok någonstans det lilla krullet.


Pusspuss


image35


Godmorgon

SItter här med världens förkylning, igen. Man håller på att kvävas när man äter och kan aldrig sova mer än en timme i sträck... Slapp att jobba idag, eller valde det. Skönt med lite sovmorgon och så ska mina kära lår få vila lite från ridning, har världens träningsvärk. Snart bär det av in till Sergel för att kolla på bio med C :) Himla skönt att jag har ett presentkort från mormor och morfar på 300 kr, man går ju gratis på bio :) Usch vädret är ju inte det bästa här i trakterna idag, får hålla sig innomhus.

Ska gå och ta en dusch nu :) Ha det så bra

Pusspuss

"Every breath you take"


..every move you make, every bond you break, every step you tak Ill be watching you.
sjukt fin låt som jag har fått på hjärnan... En ny tillfällig design uppe, ville ha något nytt men mitt lilla Photoshop är inte med mig riktigt... Var ute hos hästen som skötte sig utmärkt fram tills jag hade galopperat, då satte det fart. Skönt att det bara är en månad kvar, efter det är jag fri som en fågel, nästan då. Ikväll ska jag ta det lugnt, håller på att få en rejäl dos förkylning nu i det fina sommarvädret "/ och har en hejdundrande huvudvärk. Det blir till att ta det lugnt. Ska jobba i stallet imorgon,suck. Men vill man ha pengarna så... Idag var pappa iväg och tävlade i någonting, har nollkoll på familjens aktiviteter. Hoppas det gick bra :)

Pusspuss

Shopping

Var ute igår med Stina på stan, skulle visa henne stockholm. Hon fick trängselfobi på Drottninggatan, även fast det inte var lika trångt som det brukar vara. Gick drottninggatan till hötorget och ner mot Gallerian. Köpte en plattång, det ser annars jättekonstigt ut med lugg som halvlockar sig på sidorna. Fick med en värmeskyddande spray på köpet :D Köpte randiga shorts från H&M och en t-shirt från Bik-bok, jätte söt. Hittade även en munkjacka á svart kortärmad och perfekt för sommarkvällar :) Längtar till sommaren... Ska snart ut till Beata och jaga henne i hagen, blir galen på hästen, stog senast i 1,5 timmar och försökte få tag på henne. Suck.

Pusspuss


RSS 2.0